ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!! JOIN US NOW!

ΝΕΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ->(viewforum.php?f=5) ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

Πωλείται Αντλία Θερμότητας.

Έλα, πάρε πάρε... απ όλα έχω λέμε!
Πουλήστε δωρεάν ότι δεν θέλετε.
User avatar
NIKOLAS66
Πελλετοκαύστης
Posts: 146
Joined: 15 Feb 2015, 18:56
Has thanked: 65 times
Been thanked: 17 times
Status: Offline

Πωλείται Αντλία Θερμότητας.

Postby NIKOLAS66 » 24 Oct 2016, 22:42

Πωλείται στην Θεσσαλονίκη αντλία θερμότητας ψύξης - θέρμανσης 12KW 52 βαθμών κελσίου σε υπεράριστη κατάσταση ( δική μου) αγορασμένη και τοποθετημένη τον Oκτώβριο του 2013, σε λειτουργία 18 μήνες ,διαιρούμενη ( η εξωτερική μονάδα με 2 ψυκτικά κυκλώματα βρίσκεται εντός ανοξείδωτου κέλυφους) και η εσωτερική μονάδα εντός του λεβητοστασίου.
Υπάρχουν χαµηλά ρεύµατα εκκίνησης διότι εκκινεί ετεροχρονισµένα ή µία συσκευή από την άλλη, ρυθµίζεται κλιµακωτά η απόδοση του συστήµατος διότι ή µονάδα ελεγχου µπορεί να λειτουργήσει κάθε συσκευή ανεξάρτητα, και κυρίως όταν µία συσκευή εκτελεί κύκλο απόψυξης -οπότε δεν αποδίδει θέρµανση- ή άλλη συνεχίζει να λειτουργεί και να αποδίδει κανονικά σε κύκλο θέρµανσης.
Για την αυτόµατη και ασφαλή λειτουργία όλου του συστήµατος έχει τοποθετηθεί σύστηµα αυτοµατισµών και ελέγχου, αποτελούµενο από προγραµµατιζόµενη κεντρική µονάδα τοποθετηµένη σε µεταλλικό πίνακα εντός του λεβητοστασίου.
Η µονάδα λαµβάνει και επεξεργάζεται δεδοµένα από αισθητήρια θερµοκρασιών πού µετρούν την θερµοκρασία του εισερχόµενου και εξερχόµενου νερού θέρµανσης, την εξωτερική θερµοκρασία και την θερµοκρασία του θερµαινόµενου χώρου.
Το σύστηµα έχει έγχρωµη οθόνη χειρισµού, πού τοποθετήθηκε εντός του χώρου της κατοικίας.
Από την οθόνη αυτή µε απλό οπτικό τρόπο γίνεται η εποπτεία, ή ρύθµιση και ή λειτουργία όλης της εγκατάστασης, παλαιάς και νέας, µε αυτόµατο ή χειροκίνητο τρόπο.
Από την οθόνη αυτή γίνεται και ό προγραµµατισµός της λειτουργίας για αυτόµατη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της εγκατάστασης µε διαφορετικές επιθυµητές θερµοκρασίες του θερµού νερού, για κάθε περίοδο λειτουργίας κάθε ηµέρας και ανεξάρτητα για κάθε ηµέρα της εβδοµάδας.


Αυτά είναι εν περιλήψη τα τεχνικά χαρακτηριστικά της που περιγράφονται στην τότε προσφορά απο τον κατασκευαστή της.
Η κατανάλωση της για 8 σώματα και 1 μπόιλερ 200 λίτρων είναι 4KW την ώρα.
Το κόστος αγοράς της ήταν 2.400 ευρώ σύν 850 ευρώ οι αυτοματισμοί της σύν 650 ευρώ σωληνώσεις- τρίοδη-εργασία σύνολο 3.900 ευρώ.
Πωλείται κατόπιν επίδειξης εν λειτουργία σε άτομο που ενδιαφέρεται πραγματικά και γνωρίζει το αντικείμενο.
Η τιμή της : 2.500 ευρώ.

Return to “Αγγελίες πώλησης”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login  •  Register