ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ!!! JOIN US NOW!

ΝΕΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ->(viewforum.php?f=5) ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ !!!

GRACE ΝΒ αντιμετώπιση βλαβών

Πληροφορίες, γνώμες και θέματα για τις σόμπες Pellet
Αερόθερμες και υδραυλικές
User avatar
vega
Moderator
Posts: 381
Joined: 14 Oct 2014, 14:13
Has thanked: 10 times
Been thanked: 44 times
Status: Offline

GRACE ΝΒ αντιμετώπιση βλαβών

Postby vega » 10 Dec 2015, 00:03

Αν και οι περιφήμες Κινέζικης προέλευσης σόμπες πέλλετ GRACE είναι ιδιαίτερης αντοχής, δεν παύει μερικές φορές να παρουσιαστούν μερικές βλάβες.

Συνήθως παρουσιάζουν ορισμένες δυσλειτουργίες στα ηλεκτρονικά τους που αντιμετώπιζονται σχεδόν εύκολα χωρίς να χρειαστεί κάποια αντικατάσταση κεντρικής πλακέτας. Εαν όμως κάποια στιγμή χρειαστεί η αντικατάσταση της θα πρέπει να γνωρίζεται τα εξής:

Οι σόμπες grace κυκλοφόρησαν στην Ελληνική αγορά σε 3 διαφορετικές εκδόσεις με ίδιο σώμα [σόμπα] αλλά με διαφορετικό εξοπλισμό.

Μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε απο την ημερομηνία κατασκεύης που αναγράφεται επάνω στην ηλεκτρονική πλάκετα [αφού ανοίξουμε το περίβλημα] Απο τις πρώτες εισαγωγές με πολύ περιορισμένο αριθμό κομματιών θα δούμε έτος κατασκεύης 2009 [πολύ σπάνιο] και 2010 με 2 διαφορετικού τύπου και στην όψη κεντρική πλακέτα. Αυτες οι εκδόσεις δεν περιείχαν στο μενού την Ελληνική γλώσσα για τον χρήστη.

Στις επόμενες εισαγωγές τα ηλεκτρονικά των σομπών αναβαθμίστηκαν με έτος κατασκευής 2012 και επιπλέον με Ελληνικό μενού.

Image

Σε κάθε περίπτωση αλλαγής κεντρικής πλακέτας η πάνελ μενού θα πρέπει να το αναζητήσετε [ανταλλακτικό ]βάση χρονολογίας κατασκευής σόμπας. Δεν συνεργάζεται πλάκετα η πάνελ μενού με διαφορετικές ημερομήνίες κατασκεύης, ούτε τα μηχανικά μοτέρ [καύσης, ανακύκλωσης, κοχλία]

Image

Return to “Σόμπες pellet”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

Login  •  Register